Domluvte se s rodinou či přáteli a odvezte si od nás kvalitní hovězí maso ze statku za bezkonkurenční cenu.
Jedna čtvrť z mladého býka
- staří do věku dvou let
- domácí porážka (bez převozu a stresu, na kvalitě masa se to projeví velmi)
- doba zrání: 7 dní
- zadní čtvrť 100 - 125 kg
- přední čtvrť 95 - 120 kg
- ke každé čtvrti tahák na bourání s vyobrazením jednotlivých částí masa
- na datumu odběru se vždy domluvíme podle dostupnosti
- po odeslání objednávky vám dojde potvrzovací e-mail (pokud nedošel, zavolejte, prosím)
- následně se ozveme a domluvíme podrobnosti
- cena jsou srovnatelná s cenami na běžných jatkách (čtvrtě z neznámého chovu, bez zrání a šetrné porážky)
Zadní čtvrť obsahuje:
- svíčkovou
- falešnou svíčkovou - váleček
- roštěnou
- pupek (flank steak a spider steak připravíme očištěný)
- květová špička
- ořech
- spodní šál
- vrchní šál
- kližku
- karabáček
- žebra
- kosti (nařezané, připravené na kuchyňský hrnec)
Na rozbouranou čtvrť si s sebou přivezte bedýnky nebo připravte do kufru auta igelit. Na čtvrť v celku je dobré si vzít potravinovou fólii.
Ceny za kg:
Přední čtvrť - 155 Kč
Zadní čtvrť - 175 Kč
Půlka býka - 165 Kč
Bourání na jednotlivé partie - 1 000 Kč